Op 13 september vindt de tweede waarmaakdag in Leiden plaats bij de Gangmakerij.
Voor: (startende) ondernemers, aanjagers van projecten, kunstenaars of cultural creatives.

Hoe lekker is het als er lukt wat jij wilt dat lukt? Loop je al een tijd rond met een plan of idee dat je eindelijk echt wil waarmaken? Hoe fijn is het als dat allemaal in een dag op een plek in gang kan worden gezet? Een Waarmaakdag helpt je flink op weg.

Evert van Malkenhorst van Edugram is één van de professionals die je komt helpen. Je krijgt hulp, advies en veel tips voor je website.
Ik stel mezelf gratis ter beschikking van je, omdat ik geloof in sociale overwaarde.
Een aanrader voor slechts € 18.- (ten behoeve van waarmaak projecten)

Kom langs op de Waarmaakdag en ik vertel je hoe je aan een professionele website komt met de juiste uitstraling. Die er perfect uitziet op tablets en smartphones. Uiteraard afgestemd is op je doelgroep en integratie voor social media heeft. Betaalbaar is en die je bovendien zelf kunt onderhouden vanaf iedere internet plek waar dan ook. En nog veel meer mogelijkheden heeft! Ik nodig je uit met al je wensen, ideeën en vragen. Je website is een belangrijk middel om klanten naar je toe te trekken. Onmisbaar in deze tijd. Ik ben creatief, open en heb er veel zin in jouw business een boost te helpen geven. Met passie stel ik mijn kennis en tijd voor je beschikbaar. Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen.