Lectora X online elearning

Met veel genoegen verzorg ik weer een tweedaagse  Lectora training. Dit programma, waar ik alweer ruim 10 jaar mee werk, zorgt ervoor dat je in een handomdraai prachtige en professionele e-learning maakt. De tweedaagse is een 1-op-1 training van 2×5 uur die ik geef aan een externe developer bij Heineken International. Het is steeds weer aangenaam te zien hoeveel gerenomeerde bedrijven, instellingen en organisaties hiermee werken.

In een 1-op-1 training kan ik me volledig focussen op de cursist. Hierdoor ontstaat er (meestal) vleugelslag en kan ik veel meerwaarde bieden met allerhande praktijk snufjes. Kleine groepjes van 1-3 personen werkt het best is mijn ervaring. Ook minimaal 2 trainingen is een aanrader. De cursist heeft tijd nodig voor de leercurve, hoewel Lectora een gebruiksvriendelijk programma is. Ik geef nooit standaard trainingen. Er is wel een bepaalde kern van skills die ik langsloop. Belangrijk is veel oefenen en creatief denken.

Soms help ik klanten ook bij het ontwerp proces zoals onlangs bij een klant in Rotterdam. We bedenken dan een efficiënte structuur voor ontwerp in verband met her-gebruik en bestandsopslag.

Gezien mijn meer dan 20 jarige onderwijskundige achtergrond is het didactische proces ook gewaarborgd.

Een training levert zijn geld dubbel-en-dwars op omdat er een kortere ontwikkeltijd nodig is na afloop van de training.

Ik verzorg basis-, gevorderden en expert trainingen en ben ook inzetbaar op (gedeeltelijke) content/cursus ontwikkeling en het verzorgen van een finale doorloop/debugging voordat de cursus live gaat.

Lectora heeft zich al jaren bewezen als een betrouwbare partner op het gebied van e-learning en is ook als online tool beschikbaar.

Vanuit Edugram is Lectora aan te schaffen als desktop versie (onbeperkt werkende licentie met 1 jaar upgrades), of als online tool (licentie per jaar).

Neem even contact op als je belangstelling hebt. Op deze pagina lees je meer info.