Met de eLearning Brothers Suites heb je toegang tot verschillende tools waarmee je zelfstandig interactieve en professionele e-learning kan ontwikkelen! Ontdek de mogelijkheden van Lectora Online, Lectora Desktop en CenarioVR.

De eLearning Brothers suites bevatten krachtige e-learning ontwikkeltools, elk met zijn eigen functionaliteit en manier van werken. Met de eLearning Brothers suites ontwikkel je onder andere interactieve e-learning op een Windows computer en Online. Je houdt zelf de volledige controle over onder andere de vormgeving en interacties. Ontwikkel je eigen templates op basis van de huisstijl van jouw organisatie. Maak interacties voor een optimaal leerresultaat en gebruik hierbij vrijwel elk type media. Ontwikkel e-learning die automatisch geschikt zijn voor elk apparaat of maak voor ieder apparaat een eigen ontwerp. Je kan zelfs je trainingen tot leven laten komen met Virtual Reality.