Edugram is het fullservice webburo van Evert van Malkenhorst

Edugram bestaat sinds 2004. Vanaf 2012 als fulltime onderneming.
Visie en Missie

Ik werk op basis van 100% vertrouwen en 100% kwaliteit. Er wordt zoveel “gebakken lucht” verkocht. Zaken beloofd en niet waargemaakt. Daarin wil ik me onderscheiden, door geen spelletjes te spelen, én te gaan voor tevredenheid en support ook achteraf.
Ik ben iemand van direct contact, openheid en creativiteit. Hoe kunnen we samen de optimale situatie creëren voor jouw business!
Als hobby dj ik af en toe op een vrije dans-initiatief in Leiden.

Online leren met Lectora

Evert van Malkenhorst (1961), is van origine een onderwijsman. Meer dan twintig jaar doceerde hij het vak Natuurkunde in het voortgezet onderwijs. Op de Vrije School in Leiden kwam hij voor het eerst in contact met e-learning. Vanaf 2002 maakt hij e-learning of geeft training met Lectora.

Edugram verzorgt een Internet scan voor ondernemers
evert-van-malkenhorst
Websites met WordPress

Een website is een onmisbaar instrument geworden om je als bedrijf te profileren. Na vanaf 2003 statische websites te hebben gemaakt is hij in 2011 overgestapt op dynamische websites.
WordPress is nu de spil waar alles omdraait: het is een simpel en gebruiksvriendelijk systeem om je website aan te passen met een pc/laptop/tablet met internetverbinding, waar je ook bent.

Samenwerking met Partners: Full Service Buro

In 2013 is hij gaan samenwerken met 6 experts die aanvullende diensten bieden. Zo is er een full-service buro ontstaan om de klant nog optimaler van dienst te zijn.

Wil je meer informatie? Neem even contact met op voor een oriënterend gesprek.

Contactgegevens

Edugram te Leiden

E: evert (at) edugram.nl
M: 06.43.755.497

KvK: 28100601
 

Edugram levert onder andere:

Websites met Wordpress
Reseller Lectora
Lectora training/workshop &
Content ontwikkeling
Webshop & SEO