JW player 5.8 demo pagina

Hier een overzicht van een aantal demo pagina’s die ik november 2011 gebouwd met de laatste versie van de JW player versie 5.8.

Dit geeft u als klant een inzicht van de mogelijkheden die er nu zijn op het gebied van streaming webvideo & audio.

Met deze oplossing is het mogelijk cross-platform & cross-browser compatible te zijn. Dus ook voor devices waar geen flash aanwezig is, zoals de Ipad en de Iphone. Dat is geregeld in de code. Dit werkt!
Sommige plugins zoals Cosed Captions, zie onder, werken alleen in een flash omgeving. Dit is slechts een kwestie van tijd dat dit voor HTML5 ook mogelijk is.

Voorbeeld 1: Een playlist met thumbnails en een bedrijfslogo. Werkt ook in HTML5.

Voorbeeld 2: Een playlist met Closed Captions (CC). Closed Captions kunnen gebruikt worden als ondertitels die aan of uitgezet kunnen worden. (CC is actief alleen bij video 1). Nog niet voor HTML5.

Voorbeeld 3: Dit keer geen playlist, maar een aantal (zelf te kiezen) gerelateerde video’s die getoond worden als de eerste video is afgelopen. Het is ook mogelijk bij iedere gerelateerde video een andere vervolglijst te tonen.

Voorbeeld 4: Hier wordt een video getoond van DVD kwaliteit in een streaming setting. Bovendien kunnen we klikken naar een bepaalde tijd in de video.
Bizonder is dat als we springen naar een deel in de video dat nog niet geladen is, er meteen geladen wordt vanaf het punt dat we aanklikken.

Dit vereist een speciale videoserver waar de video gehost wordt. Als extra is er een plugin die de omgeving van video op zwart dimt.
Dit voorbeeld werkt alleen in een flash omgeving. Bij deze video zitten 3 verschillende talen als ondertiteling, volledig gesynchroniseerd met de video & on-the-fly kan er omgeschakeld worden.