Onderhoudscontract website

Lees meer.....

Wordpress Training

Meestal een 1-op-1 training op maat. Ik kan me dan helemaal richten op wat jij wilt leren en kunnen. In enkele uren werken we je wensen lijstje af. Op verzoek geef ik ook groepstraining.
Neem even contact op dan bespreken we je wensen.

Lectora training

Met Lectora (desktop of online) maak je in een handomdraai prachtige e-learning. Wil je snel de kneepjes leren dan is een individuele of groepstraining aan te bevelen. Dit kan op verzoek in het Engels of Duits. Lectora licenties zijn via Edugram te koop.
Neem even contact op om je wensen te bespreken.

Onderhoudcontract

Met een onderhoudscontract neem ik je alles uit handen op dat gebied. Dit betekent: wekelijkse updates en backup database en bestanden. Anti-hack beveiliging waardoor ongewenst bezoek buiten de poorten blijft. Ik check regelmatig of er iets verdachts is. Als dit plaatsvindt dan verhelp ik dat meteen kosteloos. Op basis van jaarcontract. In 2020 kost dit € 179.- ex. btw.

Strippenkaart

Met een strippenkaart kun je me gebruiken als online helpdesk voor vragen of om kleine klusjes te laten doen. We hoeven dan niet steeds een factuur te sturen en het tarief is gunstiger dan een gewoon tarief. Eén strip telt voor 30 minuten en is te koop voor bestaande klanten. Neem even contact op voor een prijsopgave.

Webshop

Een WordPress website is uit te breiden met een webshop. Ik geef je graag advies. Je kunt kiezen om de hele webshop te laten bouwen of mij de basis neer te laten zetten. Ik leer je dan hoe je dit onderhoudt en uitbreidt.

Nieuwsbrief systeem

Ik help je met het inrichten van een nieuwsbrief systeem. Op dit moment heb ik goede ervaringen en resultaten met Mailchimp.
Daarnaast zorg ik voor een koppeling van je WordPress website naar Mailchimp. Je hebt er geen omkijken meer naar. Afhankelijk van je wensen bouw ik een template voor je. Neem even contact op om je wensen te bespreken.

Goede vindbaarheid (SEO)

Goede vindbaarheid door Google is een must. SEO is een manier om dit te doen. Zonder advertentiekosten, dus helemaal gratis. In een workshop leer ik je alle kneepjes om dit voor elkaar te krijgen en ga je oefenen terwijl ik meekijk. Lees meer…