wordpress-logo

Wat is WordPress?

WordPress (externe link) is een simpel & professioneel systeem om een website of blog te onderhouden. Je kunt vanaf iedere computer, laptop of tablet nieuwe berichten of pagina’s plaatsen. Is geschikt voor alle platforms (Windows of Mac) en moderne browsers.

Wat is de kracht van WordPress?

Het werkt intuïtief, en wordt goed onderhouden door regelmatige updates. Je kunt direct aan de slag. WordPress wordt onderhouden door een krachtige internationale community.

Verder nog iets?

Het is Nederlandstalig en er kunnen naar behoefte functionaliteiten toegevoegd worden, de zogenaamde plugins.
Voorbeelden hiervan zijn: SEO (betere vindbaarheid Google), antwoordformulier, een webshop, social media (Twitter, Facebook) en Google Analytics (statistiek).

Tablets & smartphones

Het thema is geoptimaliseerd om zich aan te passen aan allerlei schermgroottes. de website is daarmee responsive en ziet er functioneel uit op alle schermgroottes.

Maurice Derks – trainer bij ZelfSterk.nl

Edugram heeft onze website in wordpress gebouwd. De lay out en de inrichting zijn door Edugram ontwikkeld. Evert schakelt snel en werkt zelfstandig. Hij komt met ideeën en oplossingen. Daarbij werkt hij transparant; hij is duidelijk over de mogelijkheden en de kosten. Wij zijn erg blij met het resultaat. Vooral met het gegeven dat het pakket responsive is op alle apparaten. Of je nu met je smartphone of je desktop werkt, de website ziet er altijd goed uit.

Wat kost WordPress?

WordPress zelf is gratis. Het is open source software.

Wat heb ik als ik met Edugram in zee ga?

Je hebt een website met professionele uitstraling afgestemd op jouw business. Teksten die zijn geoptimaliseerd voor goede vindbaarheid. Aansprekend grafisch werk. Eventueel nog een webshop, aanmelding nieuwsbrief etc. Afhankelijk van je wensen.

Wat kan ik dan?

Je bent in staat om pagina’s en berichten te schrijven, te plaatsen of te wijzigen. Aan een menu toe te voegen en media in te voegen. En nog een heleboel meer.

En als ik dan nog tegen dingen aanloop of lay-out wil wijzigen?

Ik ben graag bereid je te helpen met support op maat.
Voor klanten heb ik een aantrekkelijke strippenkaart. Voordeel is dat je alleen betaalt voor zaken die je echt nodig hebt.

Ik heb interesse. Wat is de volgende stap?

Neem even contact met me op.

Contactgegevens

Edugram te Leiden

E: evert (at) edugram.nl
M: 06.43.755.497

KvK: 28100601
 

Edugram levert onder andere:

Websites met Wordpress
Reseller Lectora
Lectora training/workshop &
Content ontwikkeling
Webshop & SEO