Via een goede vriend kreeg ik afgelopen dinsdag de video presentatie van Frank Kern. Nog nooit van gehoord om eerlijk te zijn. Hij houdt een presentatie op een Internet Marketing Conference ergens in 2009 zoiets. Niet zo belangrijk allemaal. In een anderhalf uur leidt hij de aanwezigen door een enorm proces van zelfreflectie (Wie ben ik en wat wil ik ├ęcht?) naar de Core van je markt, je business en je klant. Contact van mens-tot-mens.
Moeiteloos zaken doen. Te gek voor woorden en tegelijkertijd zeer spiritueel, vind ik. Hij ziet er on-conventioneel uit, praat apart -grappig en soms grof, persoonlijk en wordt serieus genomen omdat hij uiterst succesvol is via zijn business.

Frank Kern - Core vs Shell Identity

Enfin, oordeel zelf maar hieronder is een kleine teaser uit de video van 1,5 uur.

Hier een link naar zijn website waar je, na aanmelding, de hele video online kunt zien.

getcoreinfluence