E-learning maken met Lectora desktop & online

Edugram levert Lectora producten in diverse suites. Silver, Gold en Platinum bieden diverse opties. Voor het onderwijs bestaat er een aantrekkelijke educatieve licentie. Lectora is leverbaar in een desktop- en online versie. Hieronder een overzicht wat de suites bevatten.

Silver

Wil je overal aan de slag kunnen met jouw e-learning modules, tussentijds laten zien aan je opdrachtgever hoe het ervoor staat en de beschikking hebben over een bibliotheek met afbeeldingen? Dan is de Silver suite voor jou! Bij uitstek het pakket voor ZZP’ers.

Met de Silver Suite krijg je toegang tot:

 • Lectora Online
 • ReviewLink (max 10 projecten actief)
 • AssetLibrary (In-App toegang)

Suite Silver € 770,-* per licentie per jaar. De prijzen zijn exclusief BTW, inclusief alle software updates.
*Prijs indicatief ivm $-koers.

Gold

In de Gold Suite zit alles van de Silver Suite, daarnaast krijg je onbeperkte opslag voor al jouw Lectora Online modules en kan je met meerdere mensen gelijktijdig aan een module werken. Deze suite bevat naast Lectora Online ook Lectora Desktop en krijg je volledig toegang tot de AssetLibrary. Met Lectora Desktop werk je op je lokale schijf, daardoor kan je zwaardere bewerkingen sneller realiseren! Werk je voor een grotere organisatie of werk je samen met meerdere ontwikkelaars? Dan is dit het pakket voor jou!

Met de Gold Suite krijg je toegang tot:

 • Lectora Online (onbeperkte opslag + samenwerken)
 • ReviewLink (onbeperkt aantal projecten)
 • AssetLibrary (volledige toegang)
 • Lectora Desktop

Suite Gold € 1.115,-* per licentie per jaar. De prijzen zijn exclusief BTW, inclusief alle software updates. Educatief zijn er gunstige versie-deals (desktop onbeperkt).
*Prijs indicatief ivm $-koers.

Platinum

In de Platinum Suite zit alles van de Gold Suite. Deze wordt uitgebreid met de Virtual Reality tool CenarioVR. Ontwikkel zelf gemakkelijk en betaalbaar VR-trainingen met CenarioVR. Sommige situaties zijn lastig te oefenen in de werkelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan het noodplan bij brand. Dankzij CenarioVR ontwikkel je levensechte leerervaringen voor een optimaal resultaat.

Met de Platinum Suite krijg je toegang tot:

 • Lectora Online (onbeperkte opslag + samenwerken)
 • ReviewLink (onbeperkt aantal projecten)
 • AssetLibrary (volledige toegang)
 • Lectora Desktop
 • CenarioVR

Suite Platinum € 1.365,-* per licentie per jaar. De prijzen zijn exclusief BTW, inclusief alle software updates.
*Prijs indicatief ivm $-koers.

*= Alle prijzen zijn exclusief BTW

 

Educatieve licenties

Voor erkende onderwijsinstellingen bestaan er flink goedkopere educatieve licenties. Ook hier versie licenties. Licenties zijn eenvoudig bij Edugram te koop. De prijs is afhankelijk van de $-koers. Neem even contact op voor prijsopgave. De Gold licentie is de beschikbare educatieve licentie. Daarmee kun je zowel desktop als online werken.

Lectora Online

Dit is Lectora in de Cloud. Voordeel is dat je makkelijk kunt samenwerken met collega’s op andere plekken. De kosten zijn per gebruiker per jaar. Neem even contact op voor een prijsopgave.

In-Company trainingen

Op je eigen werkplek geeft Edugram (beginners, gevorderden en expert) trainingen. Individueel of per groepje (6-8 max). Dit kan in het Nederlands of het Engels.
Twee of drie trainingen is sterk aan te raden is. Lectora heeft veel “onder de motorkap” en er zijn veel kneepjes die handig zijn om snel en accuraat content te kunnen ontwikkelen.

Arne van Dijk, Opleidingsfunctionaris FrieslandCampina Domo:

Nadat wij een introductiecursus hadden gehad (van een ander bedrijf) wilden wij ons verder specialiseren in het gebruik van Lectora. Deze vraag heeft Edugram voor ons ingevuld.
Wij kijken terug op een leerzame dag waarin een breed scala van mogelijkheden is toegelicht en enkele specifieke vraagstukken zijn opgelost.

Content (laten) ontwikkelen

Ook is het mogelijk om content of alleen de complexe onderdelen te laten ontwikkelen waardoor de kosten beperkt kunnen blijven.

 

Reseller

Edugram is reseller van Lectora. Voor het onderwijs zijn er aantrekkelijk geprijsde educatieve licenties beschikbaar. Neem even contact op voor een prijsopgave.

Rob Hessels, SOS International, Coach/Opleider:

Edugram heeft voor mij een 1-daagse introductiecursus Lectora verzorgd. Ik heb de training als zeer nuttig, to-the-point, plezierig en inspirerend ervaren. Edugram’s zorgvuldige voorbereiding en haar vermogen tot inspelen op mijn specifieke vraagstelling hebben daaraan in ’t bijzonder bijgedragen’.