Edugram is al langer een groot fan van de thema’s van Pagelines.com. Eerst nog Platform Pro geheten. Sinds eind 2011 kwam er een nieuw framework uit Pagelines 2.0 met een store waar secties, plugins en thema’s gedownload konden worden. Gratis zowel als betaald, maar altijd met prima support en een naadloze integratie in Pagelines Framework. Er werd ge-update tot versie 2.1.6.

21 juni verschijnt er een flinke update Pagelines 2.2. Met veel nieuwe opties, maar ook een sterk verbeterd framework.

Wat is er nieuw?

  • integratie van Twitter’s Bootstrap
  • Less css toevoeging
  • verbeterde store
  • verbeterde dashboard
  • nieuwe drag&drop opties

Ook het gebruik van shortcodes is nieuw. Nu moet dat nog met plugins.

Zie hier een promo video met Andrew Powers, de eigenaar van Pagelines. Hij vertelt hier wat meer over de verschillende opties.

Edugram heeft zich gespecialiseerd in Pagelines framework. Groot voordeel is dat het framework écht geschikt is voor iedere business. In workshops of 1-op-1 trainingen neem ik alle kneepjes met je door.

Wat kost dit nu?

Voor een losse licentie te gebruiken op 1 website betaal je $ 197.- (ongeveer € 150.-) Omdat Edugram een zogenaamde developers licentie heeft kan ik je dit thema in combinatie met een workshop voor een veel lager bedrag aanbieden.

Voor nieuwe gebruikers van WordPress of ondernemers die zich willen oriënteren worden er goedkope beginners workshops gehouden in twee avonden van 2,5 uur. Meer info hier.