Website vernieuwd & samenwerking Professionals

Wat al een tijdje in het vat zat: de website vernieuwd. Vorige week was het eindelijk zover. Misschien herken je dit, je bent zo druk met je business bezig dat je je eigen website een beetje vergeet. Ik herinner me dat dit minstens een half jaar op mijn plannen briefjes verscheen.

Het is beetje ondergewaardeerd dat een goede website steeds in ontwikkeling is. Het is voor mij een uitdrukking voor wat je nu doet en voor wie. En niet te vergeten wie je zelf bent op dit moment. Met andere woorden goede websites zijn altijd in ontwikkeling. Dat is ook onderdeel van je business.

website-vernieuwd

Wat zijn de belangrijkste vernieuwingen?

-Visuele homepage: er zijn kleine boxen met een afbeelding en één of twee woorden erbij. That’s it. Dit vervangt een menu. Ik vind het wel hip een beeld in plaats van tekst. Zegt vaak ook meer dan woorden.

-Teksten flink ingekort en opgefrist: we lezen minder en ik ben zelf meer basic geworden. Klanten zijn zo sneller waar het omgaat. Bij interesse dan sneller contact opnemen in plaats van hele verhalen neerzetten.

-Voor de zomer van 2013 heb ik flink tijd geïnvesteerd om mogelijke samenwerking-partners te vinden. Belangrijk voor mij is een samenwerking met professionals die aanvullende expertise hebben, ook voor 100% vertrouwen én 100% kwaliteit gaan. Edugram is zo een full-service bureau waar één aanspreekpunt is. Zo is het mogelijk grotere opdrachten aan te nemen en per opdracht het passende team voor samen te stellen. Er staan nu 6 professionals die zich op de website even voorstellen. lees meer…