Lectora 16 Responsive Course Design

Lectora 16 met Responsive Course Design (RCD) is de nieuwste versie van de desktop versie van Lectora. Lectora is een auteurstool om prachtige e-elearning te maken in een handomdraai. Lectora timmert al jaren aan de weg. De laatste jaren is daar de Online versie bij gekomen. Recentelijk met een update inclusief RCD. Lees meer over de nieuwste versie van Lectora Online 3.

Wat is RCD?

Dit betekent dat de e-learning er goed uit ziet op kleine schermen zoals smartphones en tablets, maar ook op grotere monitoren. De content maak je slechts één keer aan. Dus voor alle schermen ineens.
lectora-16-responsive-course-design

Zoals te zien is aan de afbeelding werkt het zo, dat je ontwerpt in de ‘desktop view’ de andere views worden dan automatisch aangepast. Een verandering in bijvoorbeeld ‘Phone Portrait’ heeft alleen daar effect!

Wat is er nieuw in Lectora 16 desktop?

Here are some of our favorite new features in Lectora 16:

  • Responsive Course Design—Try the game changing new way to design content for all devices!
  • Additional Status Action Condition Relationships—Why limit yourself to Not Started, In Progress, or Is Completed when you can also check for Is Started, Is Not In Progress, or Is Not Completed?
  • Inline Variable Replacement—Create dynamic and customized content by inserting variable syntax in text blocks.
  • Compatibility with Lectora Online 3Export titles from Lectora 16 on the desktop and import into Lectora Online and vice versa.
  • Snagit® and Camtasia®Get the latest versions of these great tools.Bestaande gebruikers krijgen een gratis update door een licentie sleutel te vragen.Als reseller van Lectora desktop én Lectora Online kunt u terecht voor uw vragen en aanschaf van dit mooie product.

    Edugram verzorgt op verzoek trainingen en workshops met Lectora voor uw ontwikkelaars of toekomstige ontwikkelaars. Neemt u even contact op voor meer info.