Aanbieding! WordPress Website

Geen lopende aanbieding.

“WordPress website & training (prijs op aanvraag)”

Wat is WordPress?

‘’ WordPress is een open source systeem om dynamische websites/blogs mee te onderhouden. Je kunt vanaf iedere computer of tablet via het Internet nieuwe berichten of pagina’s plaatsen en nog veel meer.”

Wat is de kracht van WordPress?

“Het werkt intuïtief, en wordt onderhouden door een grote community wereldwijd van mensen met passie en kunde. Je hebt geen technische kennis nodig, maar direct aan de slag met tekst, afbeeldingen, video etc.”.

Verder nog iets?

“Ja, door middel van plugins kunnen veel functies toegevoegd worden en het is ook Nederlandstalig”.

Wat kost het?

WordPress zelf is gratis, evenals de meeste plugins en thema’s. Je betaalt voor mijn diensten.
Soms is er een aanbieding, anders prijs op aanvraag.

Wat heb ik dan?

Op je eigen webhostingsruimte zal ik de nieuwste Nederlandstalige versie van WordPress installeren en het door jou gekozen gratis thema. Het aanmaken van gebruikers en een basis-configuratie voor eenvoudig gebruik van WordPress en configuratie van enkele basisplugins.

Deze plugins zorgen voor de volgende functies:

-een goede vindbaarheid in Google, een contactformulier, goede weergave op mobiele devices zoals een Iphone, afbeeldingen/video mooi weergeven (lightbox), statistiek over website bezoek en social media zoals twitter, facebook en linkedin (delen en gedeeld worden). Deze functies kunnen naar je wens aan of uit gezet worden, dus je hoeft ze niet te gebruiken of pas in een latere fase.

Wat kan ik dan?

Je bent in staat om pagina’s en berichten te schrijven, te plaatsen of te wijzigen. Aan een menu toe te voegen en media in te voegen.

En als ik dan nog tegen dingen aanloop of lay-out wil wijzigen?

Ik ben graag bereid je te helpen met extra wensen op het gebied van lay-out of extra functionaliteit. Dit tegen een schappelijk uurtarief. Voordeel is dat je alleen betaald voor zaken die je echt nodig hebt. Je bent dan nog steeds goedkoper uit dan met een statische website die je niet zelf kunt onderhouden. Je kunt ook van thema veranderen en overstappen op een gratis- of premium (betaald) thema.

Waar moet mijn webhosting aan voldoen?

Je webhosting moet php 5.24 en mysql 5 ondersteunen. De meeste webhosting voldoet hieraan. Ik kan dat even voor je uitzoeken.

Als ik geen webhosting heb of nieuwe wil kan dat?

Ja dat kan! Voordat €70.- per jaar regel ik alles en krijg je 2500MB webruimte en een gratis domeinnaam (.nl)

Ik heb interesse. Wat is de volgende stap?

Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Je zit dan nog nergens aan vast en er zijn geen kosten aan verbonden. Als er een match is maak ik een heldere offerte.
Bij aanvaarding betaal je 50% en na afloop de rest.

Vragen?

Neem even contact met me op.